Zonwering in isolatieglas

Polysun ScreenLine jaloezieën

Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas.

Omdat je de lamellen, afhankelijk van de bediening, eenvoudig kunt optrekken, neerlaten en kantelen is een optimale warmte- en lichtregulering perfect mogelijk. De strakke en tijdloze vormgeving past zich bovendien eenvoudig aan de woonstijl aan.

Wat zijn de voordelen van zonwering in isolatieramen?

Woonkamer: de vensterbanken blijven helemaal vrij.

Tuinkamer (serre): de natuurlijke lichtinval blijft maximaal gevrijwaard omdat er niets aan de binnen- of buitenkant op de glaspartijen moet gemonteerd worden.

Keuken: vocht en vet zorgen er tijdens het koken voor dat lamellen snel vuil worden. Het schoonmaken is een hele klus. Met jaloezieën of plissé’s tussen het glas blijf je daarvan gespaard.

Slaapkamer: met de plissé black out verduister je de slaapkamer volledig en kun je in alle rust wegdromen.

Badkamer: spatwater uit de douche of de kraan, kalkaanslag en condens kunnen jaloezieën of andere zonwering in de badkamer beschadigen. Als het tussen het glas zit, is dat probleem van de baan.

Dakkapel: buitenzonwering aan een dakkapel is meestal weinig oogstrelend en lastig in onderhoud. Het wordt snel vuil door weersinvloeden (regen, vorst, warmte …). Met zonwering en lichtregulering tussen het glas blijft het uitzicht van de dakkapel onaangetast aan de buitenkant en kun je het systeem langs binnen makkelijk bedienen.

Heeft u nog vragen? Wij nemen graag de tijd voor u.