Onze werkwijze

Voordat u start met het uitvoeren van uw plannen, is het belangrijk een aantal punten van dichtbij te bekijken. Wij bieden namelijk geen kant en klare producten, maar wel volledig op maat gemaakte constructies die naar uw eigen wensen en behoeften uitgevoerd worden.

Bij voorkeur maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier kan u ons vertellen wat u wenst en belangrijk vindt. Vanuit onze ervaring kunnen wij u dan een deskundig advies en begeleiding geven. Kwaliteit begint immers bij een degelijke voorlichting!

Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een gedetailleerde offerte berekenen. Voor een veranda kunnen wij eveneens een 3D-tekening maken om u een beter visueel beeld te geven van ons ontwerp.

Indien het om een bouwaanvraag gaat met eenvoudige dossiersamenstelling tot 30 m², stellen wij het dossier voor u samen nadat u bij ons besteld heeft. U hoeft dan enkel de persoonlijke formulieren in te vullen en samen met dit dossier af te geven bij de technische dienst van de gemeente.

Nadat u de bouwtoelating ontvangen heeft, kunnen de werken gestart worden. U vindt hieronder een overzichtje van de werken in volgorde van uitvoering:

  • De aannemingswerken (indien deze van toepassing zijn) vb. afbraakwerken, fundering, betonplaat, chappen, metselwerken, blauwe steen …
  • Indien u de kleur gekozen heeft, kunnen de aluminium profielen ook al besteld worden.
  • Nadat de blauwe steen geplaatst is, kan onze technisch verantwoordelijke de definitieve opmeting komen doen.
  • Daarna wordt de veranda en/of ramen en deuren in ons eigen atelier geconstrueerd.
  • De plaatsing van de constructie wordt door onze eigen plaatsingsploegen uitgevoerd.
  • Hierna volgt de binnenafwerking.

Naast de 10-jarige wettelijke waarborg, geeft ADR Construct u een omniumwaarborg van 3 jaar op wisselstukken, werkuren EN verplaatsing.